2011. szeptember 24., szombat

Bio+Active Zsázsacsíra kapszula 100 db - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Bio+Active Zsázsacsíra kapszula, 100 db.
Javítja a pajzsmirigyműködést
A vizitorma hatalmas mennyiségű ként tartalmaz, valamint annyi jódot, hogy a két elem keveréke kitűnő támogatást nyújtson a belső elválasztású mirigyek működéséhez . A zsázsa a mai Irán területéről származik, de már az ókorban is nagyon kedvelt salátanövény volt. Dioscorides azt írja, hogy Babilon a hazája. Kínában már i. e. 1500 évvel is ismerték. Jellegzetes, kissé kesernyés ízű, nagyon értékes gyógynövény.
80%-ban tartalmaz növényi eredetű telítetlen zsírsavakat, aminek a jelentősége a szív- és érrendszeri megbetegedéseknél van. Magas E-vitamin tartalmú (1200 mg/kg) - értágító, alvadásgátló hatású. Tartalmaz béta karotint, szelént, klorofillt, amely a vért tisztítja, frissíti, vitaminokat (A-C, E és K), ásványianyag tartalma: kalcium, vas, kén.
Hatása: jódtartalma elengedhetetlen a szervezetben apajzsmirigy hormonok előállításához, a pajzsmirigy működéséhez. Vizelethajtó hatású, így vérnyomáscsökkentő is. Afrodiziákum, növeli a férfierőt és fokozza a libidót. Aranyér bántalmakra, de különösen a vérzés csillapítására használjunk. Allergia-ellenes hatását is ismerjük.
Hatásterületek:
- pajzsmirigy problémákra
- vízhajtó hatású
- aranyér problémákra
- allergia ellenes hatású



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 13:00
. Bio+Active Zsázsacsíra kapszula 100 db - Jelenlegi ára: 3 000 Ft