SLIMBIOS Women - Nők részére
* A nők félnek a zsírtól. A nők a zsírtól való félelmüket túlzásba viszik. Az olajos magvakban, az olívában, halakban lévő zsírok egészségesek és jót tesznek az anyagcseréddel
* Súlygyarapodás következtében leginkább csípőre, vagyis körte alkatúra híznak
A pluszkilók így a nőknek általában csak esztétikai problémát jelentenek, hiszen nem érintik a belső szerveket.
* Ideális kalória bevitel a nőknél: napi kcal = 700 + 7 x testsúlykilogramm
Az így kapott értéket ülő életmódot folytatóknál 1. 2-del, közepes aktivitást végzők esetén 1. 4-del, nehéz fizikai munkát végzők esetén 1. 8-del kell megszorozni.
* Ha egy nő diétázik, általában nem fogyaszt elég fehérjét, viszont több szénhidrátot eszik meg, mint egy férfi. A túlzott szénhidrátfogyasztás a vércukor szint ingadozásához vezet, aminek eredményeképp borzasztó éhség tör az emberre.
* Súlyzós edzésektől a hölgyek nem lesznek túl nagy darabok, vagy túl erősek. Az emberi szervezet izomtömegét legfőképp meghatározó hormon -a tesztoszteron- a női szervezetben elenyésző mértékben van jelen, ezért egy nő akár milyen nagy súlyokkal edzhet és akár meddig csinálhatja, soha nem lehet közel sem olyan izmos mint egy férfi.
* A nők akkor falnak a legtöbbet, ha boldogtalanok, ha megbántották őket, vagy magányosak.
Rizikófaktorok:
* érelmeszesedés, koszorúér-betegségek
* magas vérnyomás
* érelzáródás: embólia, trombózis
* cukorbetegség
* erős horkolás, alvási légzéskimaradás
* ízületiporc-kopás, köszvény
* máj- és epehólyag-betegségek
* lehangoltság, depresszió
* nagyobb hajlam a rák kialakulására, férfiaknál kiemelten a prosztata és végbél területén.
* A krónikus vesebaj és a májbetegségek kétszer, a cukorbaj nyolcszor többször fordul elő kövéreknél, mint az egészséges testsúlyúaknál.
Összetevők:
Glabridin (édesgyökér extrakt) bioflavonoid komplex (vörös szőlő, cirok, feketeszeder mag-héj liofilizált őrlemény, feketecseresznye héj liofilizált őrlemény, fekete és pirosribizli mag-héj liofilizált őrlemény, szilva és almahéj liofilizált őrlemény), Zselatin, L-karnitin, Garcinia Cambogia extrakt (95% HCA tartalommal), Zöld Tea, Fahéj, Kudzu gyökér (Pueraria lobota), Benedekfű (Cnicus benedictus), Ánizs, Édeskömény, Görögszéna, Koenzim Q10, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid), Króm (Cr III. klorid), Jód (kálium-jodid)
Néhány összetevő részletesebben
HCA (Garcinia cambogia)
A HCA kutatásokkal bizonyítottan képes a test zsírégető enzimeinek aktivitását növelni, így a szénhidrátok zsírrá történő alakítása nehezebbé válik.
Az étkezések során bevitt el nem használt energia a májban és az izomszövetekben glikogénként tárolódik - ezért nevezik gyakran "raktározott energiának". Ha ezek a glikogénraktárak megtelnek, a többletkalória zsírrá alakul.
A HCA a vizsgálatok szerint megakadályozza a többlet tápanyagok zsírrá alakulását, ezáltal csökkenti a nemkívánatos zsírfelhalmozódást.
Kimutatták, hogy étvágycsökkentő hatású is, ami szintén kedvez a súlycsökkentést elérni vágyók számára.
A kutatások szerint a HCA 10%-kal is csökkentheti a kalória-bevitelt étvágycsökkentő hatása révén, ezért nem érzünk akkora "kényszert" evésre, mint egyébként.
A HCA-t a Dél-Ázsiában honos Garcinia cambogia növény gyümölcsének héjából vonják ki.
Az Ayurvédikus gyógyászatban már évszázadok óta alkalmazták természetes étvágycsökkentőként és emésztést elősegítő anyagként.
Kudzu
A kudzu elnevezésű növény egy Ázsiából származó babfajta (Pueraria Lobata), melyet évszázadok óta fogyasztanak.
Méregtelenítő hatású, stabilizálja a vérnyomást és a szív működését. Növeli a szerotonin- és dopaminszintet az agyban, ami a kedélyállapotra kedvezően hathat. Erősíti az idegrendszert és szabályozza az emésztési folyamatokat.
Görögszéna
A görögszéna (Trigonella foenum-graecum) egy ókortól ismert gyógynövény, melynek használata Ázsiából Afrikán át Európáig terjedt el.
Olyan fitoösztrogéneket tartalmaz, amelyek a hormontermelést szabályozó hatásukkal segítik az emlőmirigyek fejlődését. Tartalmaz még linolénsavat, olajsavat, palmitinsavat és sztearinsavat, káliumot, vasat, B vitamin komplexet és A és C vitamint.
A növényt Afrikában főleg impotencia és menstruációs problémák gyógyítására használják.
Króm
A króm olyan nyomelem, mely számos életfolyamatunkban nélkülözhetetlen.
Szervezetünk a krómot a lépben, a májban, és a vesében tárolja. A túl sok egyszerű szénhidrát, finomított ételek csökkenthetik a krómfelvételt és növelhetik a leadást. Csökkentheti az érelmeszesedés veszélyét, szerepet játszhat a csontsűrűség menopauza utáni megőrzésében.
Hiánya kedvezőtlenül befolyásolhatja a vér lipid értékeit (koleszterinek), alkalmazása segítheti a HDL emelést és a TG csökkenést. Fogyókúrában, diétában a sovány tömeg arányának növekedését segítheti.
Jód
A jód a legfőbb anyagcsere szabályozó pajzsmirigy hormonok (tiroxin és trijódtironin) alapanyaga.
A WHO adatai szerint a világon 800 -1000 millió embernek van jódhiánya és több mint 10 millió gyermeknél okozott a jódhiány szellemi károsodást.
Jód hiányában a pajzsmirigy alulműködik. Ilyenkor a jódbevitel elősegíti a fogyást, elégeti a felesleges zsírt a szervezetben. Az elegendő jód több energiát ad, javítja az agy tevékenységét és hozzájárul bőr, haj, köröm, fog egészségéhez. A növekedés sem lehetséges jód nélkül.
Jód hiányában lelassul a szívritmus és a pulzus, nő a testtömeg, romlik a memória, romlik a szellemi tevékenység, energia szegénnyé válik a szervezet.
Hatóanyagai a szabadgyökök ellen védik a szervezetet
Flavonoidok
Szervezetünkben a táplálék felhasználása során szabadgyökök keletkeznek. A szabadgyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák. Sejtrongáló tevékenységük miatt tulajdonképpen sejtméregnek is nevezhetjük őket.
A szervezet sokáig képes kivédeni a rongáló hatásukat és megakadályozni a káros folyamatok beindulását, de ahol ez nem sikerül, ott működési zavarok léphetnek fel. A létfontosságú molekulaszerkezetek megváltozása zavart okoz a test biokémiai folyamataiban, ráadásul egész életünk folyamán ki vagyunk téve a szabadgyökök károsításainak, mely az öregedés és betegségek forrása is. A szabadgyökök okozta betegségek sokfélék lehetnek, a legismertebbek az általuk kiváltott szív-érrendszeri és daganatos megbetegedések.
A növényi antioxidánsok képesek semlegesíteni az agresszív szabadgyököket, védik a sejteket a káros anyagok okozta oxidációs sejtkárosodástól, a karcinogének okozta hatásoktól, erősítik az immunrendszert és csökkentik a szívműködési zavarok veszélyét.
Az antioxidánsok közül kiemelkedő jelentőséggel bírnak a flavonoidok, amelyek főként a gyümölcsök héjában, magjában, kocsányában találhatóak.
A flavonoidok olyan növényi vegyületek, melyek immunanyagként, tartalék tápanyagként szerepelnek a növények életfolyamataiban, de ezek adják a virágok, gyümölcsök színét is.
A flavonoid vegyületek vizsgálatát az érrendszerre gyakorolt hatásuk szempontjából kezdték el a kutatók, de hamar rájöttek, hogy legalább ilyen hatással vannak a daganatok kialakulásának megelőzésében és a meglévő daganat terjedésének féken tartásában.
Az európai fogyasztói társadalmakra egyértelműen jellemző, hogy nagyon alacsony a flavonoid bevitelük, szemben a keleti népekkel, ahol sok esetben mind a daganat mind az érrendszeri megbetegedések kialakulása elenyésző. Nálunk ezek a megbetegedések jelentik a legfőbb halálozási okot.
A flavonoidok kedvező hatásai:
A legtöbb flavonoid erősíti az antioxidáns vitaminok hatását, azokkal kölcsönhatásban fejti ki szervezetre gyakorolt jótékony tulajdonságait.
A flavonoidok további jellemzői:
* szabadgyök befogó hatás
* asztmaellenes, antiallergén hatás,
* antibakteriális hatás
* immunerősítés, gyulladáscsökkentés
* májvédő hatás
* érrendszerre, véredényrendszer működésére gyakorolt jótékony hatás.
Hatóanyagai hozzájárulhatnak a testtömeg-csökkentő étrend eredményességéhez.
Felhasználási javaslat:
3x1 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni.
Másként fogynak a nők!
Jelenlegi ára: 11 500 Ft
Az aukció vége: 2011-06-10 17:45
. SLIMBIOS Women Glabridint (édesgyökér) kapsz. 90db - Jelenlegi ára: 11 500 Ft